Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Laughter Coaching

Ανακάλυψη – Εξερεύνηση – Συνειδητοποίηση – Εφαρμογή

Ένα δυναμικό, αυτοαποκαλυπτικό, βιωματικό εργαστήριο, το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έλθουν σε επαφή με την αυθεντικότητα του ευαυτού τους, να μάθουν να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τις προσκλήσεις της καθημερινότητας, να βρουν και πάλι την παιδικότητά τους ενισχύοντας και τροφοδοτώντας τον ενήλικα στο ΕΔΩ & ΤΩΡΑ, να μάθουν να βάζουν στόχους, να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια που οφείλονται σε γενεαλογικές καταβολές και πολλά ακόμη που θα αναδυθούν βασιζόμενοι στην τέχνη του αυτοσχεδιασμού, της εμπιστοσύνης και του αυθορμητισμού.

Ενδεικτική Θεματολογία

N

Το σώμα μας – Η πύλη της ψυχής & των συναισθημάτων μας. Ακούω το σώμα μου σε κάθε συναισθηματική έκφραση. Τι νοιώθω τώρα; Πως αισθάνομαι; Περιγραφή των βιωμάτων μέσω ασκήσεων γέλιου.

N

Τα συναισθηματικά τεταρτημόρια/Ο τροχός της Χαράς/Η βίωση θετικών συναισθημάτων ως μέσον έκφρασης και τροφοδότησης της θετικότητας.

N

Ασκήσεις Διαλογισμού, Καθοδηγούμενου Οραματισμού, Αφήγηση Παραμυθιού.

N

Τεχνικές Αναπνοής. Η σημασία της διαφραγματικής αναπνοής. Εφαρμογή ασκήσεων. Επιτρέπω τον εαυτό μου να εκφράζεται και να αυτοσχεδιάζει ελεύθερα μέσω της αναπνοής.

N

Η σημασία των εμψυχωτικών δηλώσεων. Δίνοντας συγχαρητήρια στον εαυτό μου. Προσωπική ενδυνάμωση, ανάταση ψυχολογίας. Αξίζω να είμαι χαρούμενος.

N

Η σημασία των ερωτήσεων.

N

Τα οφέλη της προσομοίωσης γέλιου. Αυτοσχεδιαστικές – βιωματικές ασκήσεις για την καλύτερη κατανόηση. Η θετική επίδραση του «Αυθεντικού χαμόγελου».

N

Αποκρυστάλλωση Προσωπικών/Επαγγελματικών Στόχων.

N

Τεχνικές NLP, Coaching και Αναπαράστασης.

Σύνθεση - Διαμόρφωση Ομάδας

Σταθερή ομάδα 3 – 6 ατόμων.

Διάρκεια

2-ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις
3 μήνες (12 εβδομάδες)
Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής (πρωί ή απόγευμα) θα οριστούν κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης 
.

Οικονομική Συμμετοχή

45€/ μήνας.

Προπληρωμή 2 μήνες: 84€/ 3μήνες 114€

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!