Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Ταυτότητα

Η Elias Laughter Academy αποτελεί την πρώτη Ακαδημία Γέλιου, Εμψύχωσης & Θετικής Ενδυνάμωσης στην Ελλάδα που ίδρυσε και διευθύνει ο Ηλίας Κουμπούνης NLP Laughter Coach. Ο βασικός σκοπός της Ακαδημίας είναι η προαγωγή της γελωτοθεραπείας ως συμπληρωματική προληπτική μέθοδο αυτοβελτίωσης και ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Ο σκοπός αυτός υπηρετείται μέσα από τους εξής στόχους:

  • Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων προγραμμάτων εκπαίδευσης
  • Την εκπαίδευση νέων επαγγελματιών που θα εργάζονται με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.
  • Την σύνθεση της γελωτοθεραπείας με συγγενείς κλάδους της Θετικής Ψυχολογίας για την δημιουργία καινοτόμων προγραμμάτων
  • Την έρευνα, συγγραφή και μετάφραση τεκμηριωμένης γνώσης μέσα από την έκδοση βιβλίων και εκπαιδευτικού οπτικοακουστικού υλικού.

Βιωματική εκπαίδευση

Η εκπαίδευση για εμάς είναι ενα αυθεντικό ταξίδι εξέλιξης και εκμάθησης μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, το παιχνίδι, το γέλιο και τον αυθορμητισμό. Ένα ταξίδι στην Χώρα της Χαράς.

Διεθνής συνεργασία

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο της Ευεξίας Γέλιου, μέσω του Οργανισμού Laughter Wellness Institute που εδρεύει στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Δημιουργούμε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης που βασίζεται σε ένα σύστημα ηθικών αξιών και του κατάλληλου εκπαιδευτικού υπόβαθρου που ενθαρύνει και κινητοποιεί τους μαθητές μας.