Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Η Ομάδα μας

Ηλίας Κουμπούνης

Ηλίας Κουμπούνης

Nlp Laughter Coach

Ο Ηλίας Κουμπούνης δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Nlp Laughter Coach.

Πιστοποιημένος εμψυχωτής και εκπαιδευτής της μεθόδου της Ευεξίας Γέλιου, αναζητά συνεχώς τρόπους βέλτιστης προώθησης και ένταξής της στην συνείδηση του κοινού ως συμπληρωματική μέθοδο θεραπείας. Εμπνευστής και ιδρυτικό μέλος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΟΛΟΤΗΤΑ, αναπόσπαστο παράρτημα της οποίας αποτελεί η σχολή ευεξίας, γέλιου και θετικής ενδυνάμωσης Elias Laughter Academy.

Όραμά του είναι η διάδοση της χαράς, του γέλιου και του παιχνιδιού ως μέσα επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ελληνική Ομογένεια.

Μάθετε περισσότερα για τον Ηλία Κουμπούνη...

 

Ελένη Κοντοράβδη

Ελένη Κοντοράβδη

Δασκάλα Χορού, Συντονίστρια Ευεξίας Γέλιου

Η Ελένη Κοντοράβδη γεννήθηκε στην Γλυφάδα.Οι τέχνες και ο πολιτισμός κίνησαν το ενδιαφέρον της από μικρή ηλικία, καθώς ασχολείται απο τότε με τον χορό και με το θέατρο. •Το 2009 σπούδασε διοίκηση οικονομίας, επικοινωνίας, πολιτιστικών και τουριστικών μονάδων με ειδίκευση στην μουσειολογία, μουσειογραφία και σχεδιασμού εκθέσεων.

Όραμά της είναι η διάδοση της ευεξίας και της καλής διάθεσης μέσω του γέλιου και του χορού σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για την Ελένη Κοντοράβδη...

Sebastien Gendry

Sebastien Gendry

Laughter Wellness trainer

Ο Sebastien Gendry είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές που βοήθησαν να πάρει η Γιόγκα Γέλιου τη σημερινή της μορφή. Αγκάλιασε την κίνηση αυτή σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της και έγινε το 2005 το δεύτερο πρόσωπο στον κόσμο, μετά τον Dr. Madan Kataria που αφιέρωσε τον εαυτό του στην διδασκαλία της Γιόγκα Γέλιου ως πλήρη απασχόληση.

Όραμά του είναι η ανάπτυξη και δημιουργία ποικίλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων γέλιου και ευεξίας, η ένταξη αυτών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμούς και επιχειρήσεις και η ανάπτυξη της μεθόδου σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τον Sebastien...

Χριστίνα Σταύρου

Χριστίνα Σταύρου

Ειδική Παιδαγωγός

Η Χριστίνα Σταύρου γεννήθηκε στη Λεμεσό. Έχει πάρει πτυχίο Επιστημών της Αγωγής στην Προδημοτική Εκπαίδευση και μεταπτυχιακό στην Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατέχει το Δίπλωμα European Care Certificate (ECC) με τίτλο «Συνοδοί/Φροντιστές ατόμων με ειδικές ανάγκες», καθώς επίσης εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και σε προγράμματα επικοινωνίας και εκπαίδευσης παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Στόχος της να βιώνει τα οφέλη του γέλιου στον προσωπικό της τομέα και έπειτα να τα εφαρμόζει στον επαγγελματικό και ευρύτερο τομέα.

Μάθετε περισσότερα για την Χριστίνα Σταύρου...

Δημήτρης Μόρφης

Δημήτρης Μόρφης

Ψυχολογος - Συμβουλος Καριερας

Ο Δημήτρης Μόρφης είναι Ψυχολόγος - Σύμβουλος Καριέρας – NLP Master Practicioner με πάνω απο 15 χρόνια εμπειρία, και πάθος να ενδυναμώνει άτομα και ομάδες. Με την αποφοίτησή του απο το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, εργάζεται πάνω απο 15 χρόνια σε οργανισμούς κλειδιά στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η θέλησή του να βοηθήσει και να ενισχύσει ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο εργασίας και στις επιχειρήσεις, τον οδήγησαν στην απόκτηση Μεταπτυχιακού στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Μάθετε περισσότερα για τον Δημήτρη Μόρφη...

 

Alex Sternick

Alex Sternick

Clinical Nutrition, practitioner of ART OF NONSENSE and Laughter Therapy

O Alex Sternick, είναι πτυχιούχος κλινικής διατροφολογίας και είναι  διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος της Τέχνης της Ασυναρτησίας και της Γελωτοθεραπείας. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τα κλαμπ γιόγκα γέλιου στο Ισραήλ.

Ο Άλεξ είναι Gibberish Professor of the MsC στο πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Θετικής Ψυχολογίας στο Bucks New University της Αγγλίας.

.

Μάθετε περισσότερα για τον Alex Sternick...