Καλέστε μας 6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail: info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε: Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Alex Sternick

O Alex Sternick, είναι πτυχιούχος κλινικής διατροφολογίας και είναι  διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος της Τέχνης της Ασυναρτησίας και της Γελωτοθεραπείας. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τα κλαμπ γιόγκα γέλιου στο Ισραήλ.

Το 2004, ξεκίνησε το πρώτο κλαμπ γέλιου στην Ιερουσαλήμ και έφερε διεθνούς φήμης εισηγητές στην χώρα, συμπεριλαμβανομένων των Dr Madan Kataria και Belachew Girma (World Laugher Master) να προσφέρουν κάποια σεμινάρια. O Alex έχει εργαστεί με Ισραηλίτες και με Άραβες σε μια προσπάθεια να φέρει αυτές τις δυο διαφορετικές ομάδες πιο κοντά μέσα από το γέλιο και την ασυναρτησία,

Επιπλέον της επιρροής του στην γενέτειρα χώρα του, το Ισραήλ, ο Άλεξ έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για  να διεξάγει επαγγελματικά πιστοποιημένα εκπαιδευτικά workshops. ¨Εχει εκπαιδεύσει επαγγελματίες στις τεχνικές του στην Γερμανία, την Αυστρία, την Φινλανδία, την Αγγλία, την Σλοβενία κτλ.

Ο Άλεξ είναι Gibberish Professor of the MsC στο πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Θετικής Ψυχολογίας στο Bucks New University της Αγγλίας.