Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Χριστίνα Σταύρου

Η Χριστίνα Σταύρου γεννήθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Έχει πάρει πτυχίο Επιστημών της Αγωγής στην Προδημοτική Εκπαίδευση και μεταπτυχιακό στην Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατέχει το Δίπλωμα European Care Certificate (ECC) με τίτλο «Συνοδοί/Φροντιστές ατόμων με ειδικές ανάγκες», καθώς επίσης εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και σε προγράμματα επικοινωνίας και εκπαίδευσης παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Εργάστηκε σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία με ηλικίες από 0-6 χρόνων, υπήρξε υπεύθυνη νηπιαγωγός για διοικητικά και θέματα οργάνωσης βρεφοκομικού σταθμού και δούλεψε σε κέντρο ημέρας ενηλίκων με αναπηρίες ως ειδική παιδαγωγός/εκπαιδεύτρια. Συμμετείχε σε παιδικές κατασκηνώσεις συνδέσμων γονέων Δημοτικών σχολείων ως ομαδάρχης παιδιών ηλικίας 6-12 ετών και παρείχε εθελοντικά της υπηρεσίες της σε ίδρυμα προστασίας ατόμων με νοητική αναπηρία καθώς και σε μονάδα αποκατάστασης αναπήρων σε γνωστό ιατρικό κέντρο.

Έχει εκπαιδευτεί στην στελέχωση γραμμών βοηθείας, όπως αυτήν του Συνδέσμου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια και στελεχώνει εθελοντικά σε συχνό επίπεδο την γραμμή στήριξης του Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού προγραμματισμού.

Εκπαιδεύεται, επιμορφώνεται και συνεργάζεται με γνωστούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς σε θέματα που άπτονται γενικότερα της παιδαγωγικής και της Ενιαίας Εκπαίδευσης, της ψυχολογίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οργανώνει συνεδρίες ενδυνάμωσης γονέων δια ζώσης και εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου.

Εκπαιδεύτηκε στην γραφή Braille έχοντας σχετική πιστοποίηση και κατέχει βασικές γνώσεις της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης σειράς εκπαιδευτικών στην Παιδική Yoga και πρόσφατα έχει πάρει την πιστοποίηση της ως Εμψυχώτρια Γέλιου. Είναι συντονίστρια του πρώτου Club Υγείας και Ευεξίας Γέλιου Κύπρου και οργανώνει εργαστήρια Ευεξίας Γέλιου για όλες τις ηλικίες και σε όλες της πόλεις της Κύπρου.

Στόχος της να βιώνει τα οφέλη του γέλιου στον προσωπικό της τομέα και έπειτα να τα εφαρμόζει στον επαγγελματικό και ευρύτερο τομέα.