Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Ηλίας Κουμπούνης

Ο Ηλίας Κουμπούνης δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Nlp Laughter Coach. Έχει εξειδικευθεί στον τομέα της γελωτοθεραπείας, την οποία προσεγγίζει μέσα από την μεθοδολογία της ευεξίας γέλιου.

Πιστοποιημένος εμψυχωτής και εκπαιδευτής της μεθόδου, αναζητά συνεχώς τρόπους βέλτιστης προώθησης και ένταξής της στην συνείδηση του κοινού ως συμπληρωματική μέθοδο θεραπείας.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες φεστιβάλ και εκθέσεις ως ομιλητής και συντονιστής εργαστηρίων με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στο Tedx Alexandroupolis 2016.

Έχει εφαρμόσει πιλοτικά την ευεξία γέλιου στο σχολείο αυτιστικών παιδιών ΚΕΠΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στην Ηλιούπολη.

Εισηγητής προγραμμάτων ΛΑΕΚ 0,24% στα ΚΕΚ Ergoway & Honesty.

O πρώτος Ευρωπαίος Εκπαιδευτής στο ανώτατο επίπεδο Laughter Wellness III

Συνεργάτης του www.laughteronlineuniversity.com

Εκδότης στην Ελληνική Γλώσσα του βιβλίου 500+5 Καλύτερες Ασκήσεις Γέλιου με συγγραφέα τον Sebastien Gendry.

Τηλεοπτικές εμφανίσεις στα κανάλια ΕΡΤ1, ΑΝΤ1, Star, ART, Eψιλον, ΘΡΑΚΗ TV, Άρωμα Ελλάδος, ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση.

Τον Ιούλιο του 2015 έφερε στην Ελλάδα τον δημιουργό της ευεξίας γέλιου Sebastien Gendry και τον Μάιο του 2017 τον Alex Sternick, εκπαιδευτή γιόγκα γέλιου και εισηγητή της μεθόδου Gibberish Improve.

Πιστοποιημένος συντονιστής της μεθόδου Walking in your Shoes.

Απόφοιτος σχολής Δημοσιογραφίας, εργάστηκε για δώδεκα χρόνια σε κλαδικά έντυπα, ως συντάκτης, παραγωγός διαφήμισης, διοργανωτής εκδηλώσεων και εκδότης του περιοδικού αισθητικής, ομορφιάς και υγείας Vivere.

Εμπνευστής και ιδρυτικό μέλος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΟΛΟΤΗΤΑ, αναπόσπαστο παράρτημα της οποίας αποτελεί η σχολή ευεξίας, γέλιου και θετικής ενδυνάμωσης Elias Laughter Academy.

Όραμά του είναι η διάδοση της χαράς, του γέλιου και του παιχνιδιού ως μέσα επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ελληνική Ομογένεια.