Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Sebastien Gendry

Ο Sebastien Gendry είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές που βοήθησαν να πάρει η Γιόγκα Γέλιου τη σημερινή της μορφή. Αγκάλιασε την κίνηση αυτή σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της και έγινε το 2005 το δεύτερο πρόσωπο στον κόσμο, μετά τον Dr. Madan Kataria που αφιέρωσε τον εαυτό του στην διδασκαλία της Γιόγκα Γέλιου ως πλήρη απασχόληση.

Έγραψε τα πρώτα επίσημα εκπαιδευτικά εγχειρίδια Laughter Yoga Leader και Certified Laughter Yoga Teacher και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εισαγωγή της στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Ο ίδιος έχει προσωπικά εμπνευστεί τη δημιουργία αρκετών εκατοντάδων Κοινοτήτων Γέλιου σε όλο τον κόσμο.

Ο Sebastien αφιέρωσε χρόνια στην εμβάθυνση της κατανόησης, την συνεχή μάθηση, την αμφισβήτηση και την εκ νέου εργασία στο πώς να χρησιμοποιήσουμε το γέλιο για να ξεκλειδώσουμε το εσωτερικό μας δυναμικό για αλλαγή. Τα ευρήματά του ανέπτυξαν και εμπλούτισαν τη Γιόγκα Γέλιου σε τέτοιο βαθμό που έγινε ξεχωριστή μέθοδος με την ονομασία Laughter Wellness (Ευεξία Γέλιου).

Έχει συμμετάσχει στα ραδιοτηλεοπτικά προγράμματα των: Oprah Winfrey Show, 60 minutes, ABC Good Morning America και National Public Radio. Έχει συνεργαστεί με οργανισμούς και εταιρείες όπως η Microsoft, η Creative Artist Agency και η American Society on Aging. Είναι συγγραφέας εκατοντάδων άρθρων με θέμα τις θεραπευτικές ιδιότητες του γέλιου, καθώς και δημιουργός σχετικών βιβλίων και DVDs με θέμα την γιόγκα γέλιου και την Ευεξία Γέλιου.

Όραμά του είναι η ανάπτυξη και δημιουργία ποικίλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων γέλιου και ευεξίας, η ένταξη αυτών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμούς και επιχειρήσεις και η ανάπτυξη της μεθόδου σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τον Sebastien: www.sebastiengendry.com