Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Παίζοντας με την Ασυναρτησία

Η τέχνη του Gibberish και του Αυτοσχεδιασμού

Η Ασυναρτησία είναι επηρεασμένη αρκετά από την διδασκαλία λογοθεραπείας του Dr Victor Frankle, τον κλάδο της Θετικής Ψυχολογίας, τον κλάδο της Επιγενετικής,  την εργασία του DR Bruce Lipton και το Black Swan (Theory of the Levantine economical expert Nassim Nicholas Taleb). Η μέθοδος συνδυάζει Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο και Γέλιο (Existential, Cognitive, Aerobic) και τοποθετεί την μεταμοντέρνα φιλοσοφία της πραγματικής ζωής στην κορυφή αυτών.

Τα δραματοποιημένα παιχνίδια μέσω των Gibberish είναι η αντανάκλαση την πραγματικής ζωής (ο άνθρωπος σχεδιάζει, ο Θεός γελάει). Σε αυτή την εκπαίδευση μετακινούμαστε από το αερόβιο επίπεδο του γέλιου στο υπαρξιακό και συνειδησιακό επίπεδο, το οποίο είναι βαθύτερο. Αλλά το γέλιο βρίσκεται πάντα εκεί.

Ποια είναι τα οφέλη από την συμμετοχή μου;

Η βαθιά κατανόηση του σκεπτικού του ασυνάρτητου λόγου θα σου παρέχει τις κατάλληλες  δεξιότητες έτσι ώστε να σταματήσεις να παλεύεις με την πραγματικότητα αναζητώντας την «μια και μοναδική λύση», συνειδητοποιώντας ότι «οτιδήποτε μπορεί να είναι η λύση». Έτσι, θα απογοητεύεσαι λιγότερο από τις «συνθήκες» της ζωής και θα γίνεις πιο δεκτικό άτομο. Εξασκώντας την τέχνη του Gibberish αυτοσχεδιασμού, αφυπνίζεις το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου το οποίο σε καθιστά πιο δημιουργικό και ευφάνταστο όταν αντιμετωπίζεις τις εκπλήξεις-προκλήσεις της Ζωής.

Το σεμινάριο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου στο πώς να «παίζεις μέσω του ασυνάρτητου λόγου ή αλλιώς Gibberish. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία διοχέτευσης των ικανοτήτων και δεξιοτήτων σου για  εμψύχωση, ενδυνάμωση, επιτυχία και ψυχική ανάταση.

Έτσι θα μπορείς να υλοποιήσεις τα καθημερινά σου σχέδια, χωρίς να χάνεις ζωτική ενέργεια σκεφτόμενος και προγραμματίζοντας. Εξασκώντας τα Gibberish θα βιώσεις την έννοια της κάθαρσης και θα αποκτήσεις τα ηνία της ζωής σου σαν αληθινός καλλιτέχνης.

Τι θα μάθεις;

R

Θα εξασκήσουμε την σύνδεση με τον εσωτερικό μας κλόουν και θα ανακαλύψουμε την εσωτερική του σοφία.

R

Θα μάθουμε πώς να αφηνόμαστε από την λογική, τις σκέψεις και την ομιλία.

R

Θα εξασκήσουμε και θα ενισχύσουμε τις αυτοσχεδιαστικές μας δεξιότητες.

R

Θα μάθουμε να «Παίζουμε με την Ασυναρτησία» χρησιμοποιώντας το εργαλείο των «Gibberish & Αυτοσχεδιασμού» (εξερευνώντας πολλά παιχνίδια, ασκήσεις και ανοιχτές παρουσιάσεις).

 

Επιπλέον…

R

Εργαλεία για την καλύτερη διεξαγωγή του προσωπικού μας εργαστηρίου ή διάλεξης Gibberish Improvisation workshop.

R

Επιλέγοντας πέρα από την λογική με στόχο την αυτοενδυνάμωση και το να παίρνουμε αποφάσεις οι οποίες απαιτούν εσωτερική δύναμη η οποία είναι εκτός comfort zone (αποφάσεις δηλαδή οι οποίες κινούνται πέρα από την κοινή λογική).

R

Εισαγωγή στην Provocative Therapy and Paradoxical Intentions (Frankle).

R

Απελευθέρωση μέσα από ομιλία και κίνηση.

R

Ικανότητα να συναναστραφείς με κοινότητες οι οποίες δεν μιλούν την γλώσσα σου.

R

Βελτίωση στην σύνδεση με τον παιδικό σου εαυτό (τον περίεργο, τον τολμηρό, τον ελεύθερο και δημιουργικό).

R

Βελτίωση στο να αντιμετωπίζεις έναν παρτενέρ ο οποίος αντιδρά απροσδόκητα – διαχείριση θυμού.

R

Βελτίωση των θεατρικών δεξιοτήτων, τόσο στο θέατρο, όσο και στην καθημερινότητά μας.

R

Βελτίωση της δυνατότητας να αντιδράς σε απροσδόκητες καταστάσεις, προκλήσεις και εκπλήξεις.

R

Εφαρμόζοντας τα βασικά της Θετικής Ψυχολογίας και της Λογοθεραπείας με στόχο να εκπληρώσεις την μοναδική σου αποστολή στη ζωή, πέρα από το δεξί ημισφαίριο.

R

Ολοκληρώνοντας αυτή την εκπαίδευση θα πιστοποιηθείς ως Gibberish Improvisation Certified Leader συνυφασμένο με το University INT.

Σε ποιους απευθύνεται;

Εμψυχωτές και δασκάλους γελωτοθεραπείας, κλόουν,  δραματοθεραπευτές, ψυχοδραματιστές, ψυχοθεραπευτές, ειδικούς στο τομέα των εκφραστικών δεξιοτήτων, εκπαιδευτές ειδικής αγωγής, απόφοιτους θετικής ψυχολογίας, coach και όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ενδυνάμωση και εξέλιξη. Στους αποφοίτους θα απονεμηθεί πιστοποιητικό Gibberish Theater Improvisation Certified Leader.

Εισηγητής

O Alex Sternick, είναι πτυχιούχος κλινικής διατροφολογίας και είναι  διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος της Τέχνης της Ασυναρτησίας και της Γελωτοθεραπείας. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τα κλαμπ γιόγκα γέλιου στο Ισραήλ.

Το 2004, ξεκίνησε το πρώτο κλαμπ γέλιου στην Ιερουσαλήμ και έφερε διεθνούς φήμης εισηγητές στην χώρα, συμπεριλαμβανομένων των Dr Madan Kataria και Belachew Girma (World Laugher Master) να προσφέρουν κάποια σεμινάρια. O Alex έχει εργαστεί με Ισραηλίτες και με Άραβες σε μια προσπάθεια να φέρει αυτές τις δυο διαφορετικές ομάδες πιο κοντά μέσα από το γέλιο και την ασυναρτησία,

Επιπλέον της επιρροής του στην γενέτειρα χώρα του, το Ισραήλ, ο Άλεξ έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για  να διεξάγει επαγγελματικά πιστοποιημένα εκπαιδευτικά workshops. ¨Εχει εκπαιδεύσει επαγγελματίες στις τεχνικές του στην Γερμανία, την Αυστρία, την Φινλανδία, την Αγγλία, την Σλοβενία κτλ.

Ο Άλεξ είναι Gibberish Professor of the MsC στο πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Θετικής Ψυχολογίας στο Bucks New University της Αγγλίας.

Αξία Συμμετοχής

Αρχική Τιμή: 288€/άτομο

Εξόφληση μετρητοίς: 263€/άτομο

Παρέχεται δυνατότητα δόσεων στην αξία της αρχικής τιμής, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται όλες οι νόμιμες επιβαρύνσεις.

Ημερομηνίες - Χώρος Διεξαγωγής

Οι ημερομηνίες και ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν προσεχώς.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!