Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Χαρούμενα Περπατήματα

Τα γελωτοπερπατήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο προσωπικό τους ταξίδι, κατανοόντας βαθύτερα τις ρίζες τους, τις δυναμικές τους, τις ριζωμένες πεποιθήσεις τους και τις εμπλοκές της ζωής τους.

Πρόκειται για μία βιωματική μέθοδο που στηρίζει την ύπαρξή της σε 3 πυλώνες:

Την μεθοδολογία της ευεξίας γέλιου, όπου μέσα από το γέλιο και την αναπνοή, ανασύρουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε στην ζωή μας, την μέθοδο Walking in your Shoes η οποία γεννήθηκε μέσα από το θέατρο, καθώς και από την μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης μέσα από την οποία ανακαλύπτουμε τα βαθύτερα κομμάτια της ύπαρξής μας.

Η βάση του εργαστηρίου είναι η ενσυναίσθηση. Αξιοποιεί το φυσικό μας αυτό χάρισμα, ώστε να βιώνουμε σε ένα βαθύ επίπεδο ένα άλλο πρόσωπο, ένα συναίσθημα ή μία κατάσταση, χωρίς οι πληροφορίες αυτές να προέρχονται από τη λογική μας σκέψη ή την προϋπάρχουσα γνώση.

Μέσα από τα γελωτοπερπατήματα ανασύρονται βιώματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να έλθουμε σε επαφή με τον ανώτερο ευατό μας, να συγχρονιστούμε μαζί του, να αποδεχτούμε με ευγνωμοσύνη την εσωτερική αφθονία του ψυχικού μας κόσμου και να οδηγηθούμε σε περισσότερη γαλήνη και ελευθερία στις επιλογές της ζωής μας.

Μηνιαία ολιγομελή εργαστήρια (6-12 άτομα)

Διάρκεια: 180’

Αξία συμμετοχής: 20€/άτομο. Επιπλέον 15€ σε όσα άτομα “περπατηθεί” το αίτημά τους. (συνήθως 2-3)

Η επιλογή γίνεται με βάση την ενσυναίσθηση, την δυναμική της ενέργειας και την ετοιμότητα του συμμετέχοντα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!