Καλέστε μας:
6974422175, 2169002682

Στείλτε e-mail:
info@eliaslaughteracademy.com

Θα μας βρείτε:
Μέγαρο Θεμιστοκλέους 4 10678 Αθήνα

Βασικές Αρχές Ευεξίας Γέλιου

Δεκαετίες εκτεταμένης έρευνας για το γέλιο μας έχουν διδάξει πολλά για τα οφέλη του στην υγεία μας και εξηγούν σε βάθος γιατί είναι καλό για εμάς. Το γέλιο πλέον αναγνωρίζεται ως μια θεμιτή μορφή προληπτικής (ως τρόπος ζωής) ιατρικής, καθώς και ως συμπληρωματική επιλογή για άλλες καθιερωμένες θεραπευτικές τεχνικές.

Όλοι γνωρίζουν ότι το γέλιο σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι διαθέτει μια μακρά λίστα από θετικά ψυχολογικά οφέλη που μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν χωρίς τη χρήση χιούμορ ή κωμωδίας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να προσθέσεις περισσότερη χαρά στην ζωή σου και να δημιουργήσεις ένα ασφαλές πλαίσιο προστασίας από δύσκολες καταστάσεις και γεγονότα.

Θα μάθεις ακόμη ότι έχεις πάντα την επιλογή να γελάσεις ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες.  Πρόκειται για έναν ασφαλή, πρωτότυπο, μη παρεμβατικό τρόπο μέσα από τον οποίο ο εγκέφαλος αντλεί νέες πληροφορίες, επανασχεδιάζει και αναπλάθει την δομή του.

Η εκμάθηση των βασικών αρχών της γελωτοθεραπείας βασίζεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Sebastien Gendry, δημιουργού και εμπνευστή της μεθόδου “Γέλιο Ευεξίας”. Πρόκειται για μια ήπιας μορφής συμπληρωματική θεραπεία, μέσα από την οποία ερχόμαστε σε επαφή ξανά με τον εαυτό μας αντλώντας πηγαία χαρά, ευεξία και χαλάρωση. Το πρόγραμμα είναι δομημένο με βάση τις αρχές της θετικής ψυχολογίας, του θεατρικού αυτοσχεδιασμού και του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP).

Τι θα μάθεις;

R

Την επιστήμη του γέλιου και πως καλλιεργεί την ευεξία στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Τις αντενδείξεις της και πώς να βεβαιωθείτε πως ότι κάνετε είναι πάντα ασφαλές για όλους.

R

Βασικές αρχές και τεχνικές για να γελάμε μόνοι μας και να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά και να βοηθούμε στη θεραπεία του άγχους, του πόνου και άλλων προκλήσεων με διασκεδαστικό τρόπο.

R

Τα τρία στάδια της παιχνιώδους διάθεσης και πως μην εκλαμβάνετε τίποτε ως παράξενο.

 Θα είσαι σε θέση να:

R

Εξηγήσεις τεκμηριωμένα τους τρόπους με τους οποίους το γέλιο προάγει την ευεξία σε σώμα, νου και πνεύμα.

R

Ονομάσεις και να εξηγήσεις τέσσερις απλούς τρόπους για να χρησιμοποιείς το γέλιο στην καθημερινότητα και να γελάς μόνος, με την οικογένεια και τους φίλους σου.

R

Εξηγήσεις και να δώσεις παραδείγματα για  κάθε ένα από τα τρία στάδια της παιγνιώδους διάθεσης.

R

Κατανοήσεις βιωματικά μέσα από ασκήσεις την σημασία του γέλιου και των αναπνοών.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε ενδιαφερόμενους από 18 ετών και άνω και συγκεκριμένα σε ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, Life Coach, Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Ηθοποιούς, Χορογράφους, Εκπαιδευτικούς και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν.

Τι περιλαμβάνεται στο εκπαιδευτικό πακέτο;
  • Εκπαιδευτικό Εγχειρίδιο 40 σελίδων
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
Τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου;

Ένα μεγάλο χαμόγελο

Χαλαρή και άνετη ενδυμασία

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!